Der er masser af fantastiske muligheder og grunde til at tage ud på havet og være med til at udforske vandet. Der er utallige muligheder for at lærer bedre vandet at kende. Det er ikke nødvendigt at eje en stor båd og sejle rundt nede sydpå. Der er flere muligheder blot her i Danmark som matchrace, der lader dig prøve kræfter med hvad vandet har at byde på. Læs mere om dette nedenunder.

Hvilke muligheder har du?

Der er mange fordele ved at lærer vandet at kende, mere end en svømmetur i en pool eller en tur til stranden. Man får oplevelser der er værd at huske. Man får fart og udfordringer, og man ser vandet fra en hel ny vinkel. Der er mange måder, som du kan komme mere i kontakt med vandet og havet.

Der er muligheder som:

  • Sejl kursus
  • matchrace
  • Cold Hawaii

Sejl kursus

Der er mange måder hvorved du kan få et sejlkursus. Der er eksempelvis mange kursuser i hvordan man sejler optimistjolle. En optimistjolle er en mindre sejlbåd der kan styres af en enkeltmand. Den er lille og ligger tæt på vandets overflade. Da den er lille, er der maks mulighed for at sidde 2 i båden. Ved en optimistjolle er det vigtigt at være opmærksom. Det handler om at regere hurtigt til vindens retning og handle derefter.

Teambuilding med matchrace

En anden måde at lærer vandet bedre at kende, er ved at prøve matchrace. Ved matchrace er det ikke bare en enkel person. Matchrace er en form for teambuilding øvelse. Mange vælger at prøve matchrace i fællesskab med deres kollegaer. På denne måde bliver kollegaerne mere sammenknyttet og de lærer om fællesskaber. Da de ved matchrace er ude at sejle i en mindre flok, er det vigtigt at alle deltager og giver en hånd med i arbejdet. Det er nemlig ikke en én mands båd. Dermed lærer de på holdet at samarbejde, og prøver kræfter med vandet og dens udfordringer. Matchrace er en populær form for teambuilding.

Et kontor har brug for teambuilding øvelser, kurser eller lignende oplevelser, for at samle de ansatte. Det er meget vigtigt for et firma at deres ansatte har det godt og er gode til at samarbejde. Hvis et kontor kan samarbejde på kryds og tværs af afdelinger, vil man kunne se tydelige forbedringer i effektivitet og resultaterne. Det er klart at anbefale at prøve kræfter med.