I en verden hvor omverdenen konstant fortæller dig, at en smuk og ung hud er lig med skønhed, leder vi hele tiden efter de perfekte produkter, som netop gør det for os. Igennem tiden har vi prøvet forskellige ting. Med forskellige ting menes der forskellige produkter, som indeholder en variation af ingredienser. Igennem tiden er ingredienser gået af mode, nye ingredienser er kommet til og sådan skifter det hele tiden.

Det nye sort

Lige nu er det helt store hit inden for hudplejeprodukter koreansk hudpleje. Det er også kaldet K beauty, og står som sagt for koreansk beauty. Dette er ofte produkter, der kommer fra sydkorea. Udover at et af kendetegnene er, at det er koreansk, så omhandler en stor del af k beauty også om indholdet af produkterne samt trinene til påføringen af det. K beauty produkter indeholder ofte naturlige produkter fra havet og naturen.

Derfor er K beauty produkter anderledes

Det der gør, at k beauty produkter er anderledes, end hvad du normalt køber, skyldes fokusområdet, som er fugt og at behandle din hud, så den bliver så stærk, at den kan forebygge og reparere sig selv. Derfor indeholder de fleste K beauty produkter altid en masse fugt og anti age ingredienser.

Find din hudtype først

Der findes mange forskellige hudtyper og alt efter hvilken du har, vil du kunne købe produkter, der er tilpasset lige netop dette. Her er nogle af de hudtyper, der findes;

Fedtet hud

Har du fedtet hud, er du ikke i tvivl. Det kan både ses og føles ret olieret, og du bøvler sommetider også med uren hud. Det er ikke en selvfølge, at fedtet hud betyder bumser. Men da en fedtet hud, kan være med til at udvikle tilstopninger i dine porer, kommer der tit urenheder. Et nemt trick for at se, om du har fedtet ud, er at røre med fingeren og se om det smitter af med olie.

Sensitiv hud

En sensitiv hud, er en hud, der reagerer alt efter, hvilke omgivelser du er i. Her kan det være fra sæson til sæson og alt efter, hvordan vejret er den pågældende dag. F.eks. temperaturændringer, luftfugtighed og lignende.

Alt efter hvordan din hud er, vil der være K beauty, der indeholder lige netop det, som din hud har brug for. Her vil ingredienser variere i forhold til hvor meget fugt, du har brug for og hvordan din hud ellers reagerer.