Specialsyet solsejl

Solsejl bruges i tilfælde af overdækning af udendørsarealer, for at beskytte mod vind, sol eller regn. Det er også muligt at få specielsyet et solsejl eller overdækning, for netop at imødekomme dine ønsker og behov. På denne måde er du garanterer at få det ligesom du ønsker det, samtidig med at det passer til dit projekt. Overdækning terrasse fremstilles typisk i em 360 grams vandtæt sejldug eller en 360 grams markisedug. Dette materiale giver mange gode muligheder, da det er et meget strækstabilt materiale, som samtidig kan spændes op til et meget flot niveau. Sejlene kan konstrueres i stort set alle former og faconer, hvilker giver kunden rig mulighed for at få indflydelse på design og konstruktion af overdækningen.

Udover solsejl laves der eksempelvis også

  • Altansejl
  • Overdækninger
  • Afskærmninger
  • Læsej
  • Dekorationssejl

Effektiv mod vind og vand

Overdækning terrasse vil til enhver tid blive dimensioneret, så det vil være i stand til at kunne modstå al slags vejr. Det er især en fordel i Danmark, det der her er meget varieret og skiftende vejr. Den ene dag kan være badet i sol, hvorefter den få timer senere vil blive oversvømmet af regnbyger. Derfor er sejlene beregnet til at kunne holde til al slags vejr. Derved vil de også være holdbare og beregnet til længere tids brug.

Overdækning terrasse

Mange sejlmagere beskæftiger sig ofte specielt indenfor konstruering af overdækning terrasse. Flere mennesker oplever nemlig ofte et problem under brugen af udendørsarealer på deres grund. Det er især de danske vejrforhold, som besværliggør brugen af disse arealer, da ingen ønsker at bruge deres altan eller lignende i regnvejr. Det ville jo være rart at kunne bruge sin altan under alle vejrforhold. Dette har et sejl mulighed for at realisere. Så du til enhver tid kan gøre brug af din altan eller terrasse.