Flere og flere virksomheder har svært ved eller ønsker ikke at følge med tidens trends. Dette kan dog være afgørende for virksomheden, da en del tid og ressourcer kan omsættes til direkte værdi for virksomheden. Læs med her og lær mere omkring, hvordan du blandt andet kan undgå så meget papir arbejde med timesedler.

Timeseddel

En af de helt uundværlig ting i en virksomhed er brugen af timesedler. En timeseddel behøver dog ikke længere at være et stykke papir, som bliver væk. Dertil er der også brugt meget tid i virksomheder på at registre og indberette timer og andet. Dette er alt sammen spildt arbejde i den forstand, at man kan finde langt mere funktionelle og effektive løsninger. Alt dette kan opnås ved, at virksomheden skifter til et elektronisk baseret system. Dette vil gavne medarbejdere og ikke mindst administrationen af virksomheden. Nedenfor er opstillet nogle af de væsentligste årsager til, hvorfor man skal vælge at netop dette:

  • Man sparer penge og mandetimer
  • Det vil effektivere hele økonomiafdelingen
  • Risikoen for at fejl opstår er langt mindre.

Få samlet alt ét sted

En timeseddel er ikke det eneste virksomheder kan have gavn at få en webbaseret løsning på. Aftaler, faktura, kørsel og alt andet. Når virksomheden har muligheden for at samle papirarbejde og administrationsarbejde direkte til elektronisk baseret databaser, så vil det kunne give langt flere muligheder for at tilføre værdi direkte til virksomheden.

Derudover vil det give langt bedre forudsætning for kommunikation og information udveksling hinanden i mellem. Dette involverer alt lige fra indkøbte materiale, timeseddel til vigtige dokumenter. For virksomheden vil dette have stor værdi for administrationen men langt hen ad vejen vil det også gøre mulighederne for et bedre samarbejde muligt.

Eksempelvis kan det udnyttes i forbindelse med kontorarbejde, hvor medarbejdere i nogle tider er i marken. Hvis dette er gældende for større firmaer, så vil der i visse tilfælde kunne opstå problemer og miskommunikation. Derfor kan det være en god ide for virksomheden som helhed at forbedre hele systemet og koble et mere funktionelt og effektivt system på virksomhederne. Dette vil i nutiden være mest optimalt med en webbaseret løsning.