Corian bordplader er en sikker vinder i manges hjem. Det skyldes blandt andet, at det er lavet af komposit materiale, som betyder at en række materialer, er sat sammen. I dette tilfælde er det 1/3 akryl ingredienser og 2/3 naturlige mineraler, der er sat sammen. 

Dette giver dig din unikke bordplade. 

Men udover et fantastisk smukt design, er der mere til corian bordplader, end hvad øjet blot ser. Corian bordplader er ofte et stort hit i køkkener. Dette skyldes at rengøringen og vedligeholdelsen af det, er utroligt nemt.

Vedligeholdelse

Det kræver minimum vedligeholdelse, som blandt andet bidrager til den lange levetid. Synes du, at nu skal din corian bordplade have en ordentlig rengøring, kan du blot anvende flydende opvaskemiddel. Til matte overflader anbefales et rengøringsmiddel med slibeeffekt. Det bliver altså ikke mere lige til.

Rengøring

Rengøringen af de glatte flader er nemt, og du kan nøjes med at tørre dem over med en klud, efter du f.eks. har lavet mad. Du skal altså ikke bekymre dig om skjulte kroge, hvor der kan være efterladt madrester. 

Muligheder

Som nævnt tidligere, er det smukke, elegante design tiltrækkende for mange og det er blandt andet derfor, at man ser en stor interesse indenfor netop denne slags bordplader. Men en af grundene til at mange efterspørger det til deres køkken, er fordi, at der er muligheder for at få det tilpasset netop dit køkken. Der er flere designmuligheder, når du vælger corian bordplader. Farve mulighederne kan oftest tilpasses lige netop dit køkken og den farve du foretrækker, så det passer med resten af dit hjem. Udover det, kan du vælge mellem forskellige flader, som du ønsker. Her vil det oftest være, hvorvidt du foretrækker en overflade, der er mat eller med højglans.

Så er du på udkig efter en corian bordplade, så får du en bordplade der er nem at rengøre og vedligeholde, samt uendelige design muligheder.