Hvad er et læsejl og hvad bruges det til?

Læsejl er en slags beskyttelse mod vind og vind og kommer oftest i form af en markisedug eller sejldug. Sejlet monteres med formålet at skabe læ og privatliv. Læsejl er især en fordel, idet man stadig har følelsen af at være udenfor i det fri. Sejlene kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Eksempelvis til haver, campingpladser og ikke mindst terrasser.

CO2 neutralt læsejl

I de seneste par årrækker har man diskuteret miljø i en meget omfattende grad. Der er kommet et stort fokus på virksomheders CO2 udledning, idet det er en af de væsentligste grunde til den globale opvarmning. Derfor har mange virksomheder nu fokus på at nedsætte deres CO2udledning for alles bedste. Dette er specielt et fokus ved nogle specifikke udbydere af læsejl. Det er væsentligt, at vi værner om hinanden og jorden, for at de efterfølgende generationer har de samme muligheder og levevilkår, som vi har i dag. Dette vil dog kun være en forudsætning, hvis alle deltager aktivt i opgaven om at nedsætte CO2udledningen. Ved at gøre dette, vil jorden blive et bedre sted at leve.

Stort udvalg af farver

Læsejl fås i et bredt udvalg af farver. Et bredt udvalg af farver, giver samtidig også bedre muligheder for at læsejlet passer til dets omgivelser. Det er vigtigt at farven tilpasser sig, for at skabe et harmonerende billede. Derudover er det også i langt større grad nemmere at imødekomme kundens ønsker ved at have et udvalg af diverse farver. Det kan nemlig være svært at imødekomme et stort antal kunder ved kun at udbyde en bestemt farve. Alt afhænger af den pågældende persons ønsker og behov, og hvor og hvordan læsejlet skal benyttes.

Herunder ses et uddrag af mulighederne for valg af farve til læsejl:

  • Frederiksbjerg grøn
  • Transparent
  • Lys beige
  • Antracit grå
  • Sort
  • Blå m.v.