Sommer er endelig kommet til Danmark, og vi nyder det alle i fulde drag. Det kan dog være til stor irritation for mange, at vejret skifter, da garderoben ikke kan følge med. De fleste kvinder kan kende sig enig i, at man altid kunne mangle lidt ekstra tøj i skabet. Find dit sommertøj hos soft rebel.

Hvad er soft rebel?

Der findes efterhånden et utal af forskellige tøjmærker på markedet, og det er ikke til at finde hverken hoved eller hale i. Soft rebel blev startede af en gruppe nysgerrig og kreative designer, der ønskede at skabe en ny serie af tøj til kvinder. Kvinder der ønsker at udfordre deres rå side med et touch af kant og rustik.

Den stærke og magtfulde side af ens selv vil blive fremhævet i soft rebel designs. De anvender selv udtrykket: Den søde nabopige, ser ikke så sød ud mere. Man vil stadig være den samme, men ens tøj er med til at udtrykke og definere den, som gerne vil være. Her er soft rebel på forkant med tiden trends og nye idéer til, hvordan du kan blive den bedste udgave af dig selv. Derudover er det også vigtigt for mærket, at der er plads til at definere sig selv ved at sætte sit eget personlige præg.

Den perfekte sommerkjole

Solen er fremme, og det er endelig tid til at finde sommerkjolerne frem. Det kan dog være noget af en leden, hvis man skal til ud og finde den helt rigtige sommerkjole. Der er dog noget helt særligt over en sommerkjole, der signalerer elegance og romantik.

Soft rebel giver derfor byd på den perfekte sommerkjole i deres sommerkollektion. Her er der tænkt over detaljer og ikke mindst pasformen. Kjolerne skal ikke være forbeholdt nogle, men skal derimod være med til at definere alles kvinders flotte silhuet.

Der findes mange forskellige typer af kjoler og snit. Mange kvinder har deres yndlingssnit og form, men det er smag og behag. Blandt andet mellem de mange andre flotte ting i kollektionen er at finde følgende kjoler

  • Soft Rebels Stilks kjole
  • Soft Rebels Near Tunika
  • Soft Rebels Fussy Kimono