Smarte skydedøre og andre alternativer

Der findes et utal er forskellige slags døre. Dog ses der de seneste par en stigende efterspørgsel på skydedøre i træ. Træet giver rummet en skøn og naturlig stemning, og er med til at bidrage til fornemmelsen af at føle sig godt tilpas i sit eget hjem. Udover brugen af træ til skydedøre, kan træ også nemt benyttes til akupaneler, trævægge og andre alternativer

Skydedør træ

Dørene får et rustikt og naturligt udseende på grund af brugen af ægte træ. Træet er med til at give rummet en naturrig stemning. Følelsen af at være tættere på naturen, samtidig med at være indenfor hjemmets trygge rammer. Her træder naturens kræfter også tydeligt frem. En skydedør træ fås i forskellige farver, så du har mulighed for at vælge netop den farve, som du ønsker. Fordelen ved disse skydedøre er at de i langt de fleste tilfælde kan monteres direkte i alle døråbninger, som samtidig er hurtigt og simpelt at installere.

Skydedør træ fås eksempelvis i farverne:

  • Brun
  • Røget
  • Grå
  • Natur
  • Hvid

DIY-projekt med skydedør beslag

Hvis man ønsker en fuldstændig unik og speciel dør, og samtidig har kompetence til det, kan man vælge at starte sit eget skydedørsprojekt. Det er også en fordel, hvis du er på jagt efter en ny dør, men ikke mener, at markedet har et tilfredsstillende sortiment. Derfor er det nu også muligt at udelukkende købe skydedør beslag, så du vil være i stand til at lave din helt egen personlige dør. Her vil du modtage alle de dele, som er nødvendige under konstruktion og påsætning af døren. Dette giver dig et utal af muligheder. Du kan lave døren lige som du ønsker, så den passer til dine ønsker og behov. Der er ingen regler eller begrænsninger, det er kun fantasien, som sætter grænser.