SERVICE

Vær sikker på vejene med dansk autohjælp

Langt de fleste har prøvet det selv. Bilen bryder sammen når man mindst venter det, og er det første gang man oplever det, så kan det være en rigtig besværlig situation at stå i. Hvem ringer man til? Hvor lang tid før hjælpen er fremme? Hvordan kommer jeg hen til destinationen nu? Disse spørgsmål skal du ikke tænke på, hvis du har et dansk vejhjælp abonnement tilknyttet. Ved Dkvejhjælp får du bl.a. dækning i hele landet, personlig service og frit valg af værksted. tegn sådan et abonnement, så bliver uheldet/nedbruddet lidt mindre besværligt.

Beløn dine medarbejdere til jul

Er du ved at være der hvor du skal til at finde de rette firmajulegaver? Dine medarbejdere har knoklet hele året, og du vil gerne være sikker på at deres belønner stemmer overens med deres individuelle behov. Der kan du roligt tage fat på Mitgavevalg, som tilbyder en firmagave service, hvor medarbejderne selv kan vælge den rette gave. Kataloget af gaver er enormt, og der er helt sikkert noget til enhver medarbejder type.

Få indstillet dit køkken efter eget ønske

Mængden af tid der bruges i hjemmets køkken på daglig basis, er rigtig høj i langt de fleste familier. Derfor vil de fleste gerne have køkkenet indrettet, så funktionelt og pænt som muligt. At finde det rette køkken armatur kan virke som en ligegyldig opgave, men vil være rigtigt givende på lang sigt – da et armatur er et af de mest benyttede elementer i et køkken. Hos Vierbilligst kan du finde mange forskellige køkken armaturer, til stort set enhver smag.

Hjælp de ældre til en god tid

Har du altid værnet om gode værdier og har holdt af at passe på andre mennesker? Så er SOSU assistent lige jobbet for dig! Du er med til at sikre at borgeren får det bedst muligt forløb i deres møde med det danske sundhedsvæsen. Vær borgerens øjne og øre, hold overblikket og udfør opgaver for at passe og pleje borgeren.

Få gang i vægttabet

Er det på tide at komme af med de overflødige kilo, men du har brug for hjælp til at nå dine mål. Så er personlige trænere de bedste til vægttab, da de kan skræddersy både træning og kosten efter enhver type hverdag. Et af de bedste gym’s i danmark som huser nogle af de højst uddannede personlige trænere, er Performance Gym. Og hvis du vil have garanti på synlige resultater, bør du tage fat i dem.

Tips til en sund hud

Sundhed i både krop og sjæl er et af de vigtigste ting for rigtigt mange mennesker i dagens verden, derfor opstår der også nye skønhedsprodukter på næsten daglig basis. Vores tip inden for sundhed til din hud – er jordnødde olie. Olien indeholder essentielle fedtsyrer, som er nødvendige for din krop, men som kroppen ikke selv kan danne. Jordnødde olie bruges ofte til gravide 1,5 måned før fødsel, for at forebygge eventuelle sår og rifter i forbindelse med fødslen. Ønsker du en jordnødde olie af bedste skuffe, så besøg Ecooking.dk eller find deres olie hos en forhandler.

#Follow us on Instagram