INDUSTRI

Industriel automation

Vi har før været inde på forskellige typer målingsudstyr i denne kategori, og denne gang handler det om industrielt proces overvågning og kontrol. Liscotech er på dette område et af de mest erfarne firmaer, og har blandt andet deres leverandørliste K-patents der leverer refraktometer som giver præcis tidsmåling. Vil du lære mere om proces overvågning og insdustriel automation generelt, så kig ind forbi Liscotech.dk.

Din lavstryksslange

Du kan bruge din flange inden for industi, marine og i offshore branchen. Det vigtigste er at du får special lavet dine slanger, til netop dine pågældende opgaver, så du er køreklar fra start. Du kan altid vælge standarden med BSP gevind, men hvis du skal have NPT gevind, så fås de også i forskellige størrelser.

flange

Metalbearbejdning & pladebearbejdning

Blandt de mest erfarne på markedet for CNC fræsning og pladebearbejdning generelt, er ECM. Med deres mange års erfaring kan de tage imod ordrer af enhver art, og der er ikke den opgave der er for lille – eller for stor til ECM industries. Skal i indgå et samarbejde med en virksomhed der yder cnc fræsning og drejning? Så er det ECM i skal have fat i.

Pumpeløsninger

Leder i efter en industri virksomhed der kan levere gode pumpeløsninger, så er copenhagenpump den virksomhed i bør tage til kontakt til. Hvad enten det er til marine, offshore fødevarer eller farmaci branchen – så kan virksomheden skræddersy en løsning til jer. Blandt deres kerneprodukter ses doseringspumper og fadpumper, som de har mange års erfaring med.

Procesinstrumentering

Leder i efter en løsning inden for måling af tryk eller fugt, så er summit electronics blandt de mest erfarne i branchen. Deres erfarne personale har alle en maskinteknisk eller elektroteknisk baggrund, og kan skræddersy den rette løsning for jer. Har i brug for den rette tryktransmitter løsning, eller måske det rette fugtmålings udstyr så er det der de har deres specialer.

#Follow us on Instagram