Arkitekttegnede sommerhuse - Seesthuse.dk

 

                             Ring 48 17 69 08 
     
 
Præfabrikeret sommerhus
Medbyg eller selvbyg ved nyt sommerhus?
Sommerhus typehus tilpasset dit behov

Sommerhus typehus tilpasset dit behov

Et type sommerhus er en af de nemmeste måder at få drømmen om et fritidshus til at gå i opfyldelse på – endda uden at gå på kompromis med de krav, du har til netop dit drømmehus.

Hvad er et type sommerhus?

Generelt er et typehus et hus, der arkitektur- og indretningsmæssigt er forhåndsudarbejdet. Du ved, hvordan det hele kommer til at se ud og du kan endda besøge en nøjagtig udstillingsmodel af det type sommerhus, du ønsker dig.

Der hvor et type sommerhus fra Kærfort alligevel adskiller sig er, at vi ikke ser en type som udtryk for en standardløsning. Du kan nemlig sagtens få både tilføjet og fjernet elementer i vores type sommerhuse, så det færdige sommerhus alligevel bliver helt dit eget – og indeholder alt dét, du har brug for.

Måske har du brug for et ekstra badeværelse? Et badekar? Større værelser eller flere mindre værelser? Et stort glasparti – eller en terrasse der går hele vejen rundt om huset?

Uanset hvad, kan vi klare det og du kan vælge imellem en lang række forskellige muligheder, både hvad angår udtryk, indretning og finesser.

På den måde bliver et type sommerhus fra os meget mere end samlebåndsproduktion. Det bliver en opfyldelse af netop din drøm.

3 serier af type sommerhuse

Overordnet set har vi 3 serier af type sommerhuse.

Kærfort L-serie: 3 forskellige modeller, tilpasset aflange og smalle byggegrunde – med et beboelsesareal mellem 57 og 88 m2.

Kærfort V-serie:
2 forskellige modeller, med forældreafdeling og mulighed for hems. Størrelsen er fra 65 til 76 m2.

Kærfort T-serie:
5 forskellige modeller med masser af plads og terrasseområder hele vejen fra øst til vest. Beboelsesareal mellem 74 og 105 m2.

Det giver dig i alt 10 forskellige huse at tage udgangspunkt i, når du skal til at tilpasse huset efter dine egne ønsker. Skulle du imidlertid forelske dig i et type sommerhus som er helt perfekt, som det fremstår i sin oprindelige udformning, så kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Vil du høre mere?

På nedenstående knap kan du bestille vores katalog og salgsmateriale så du i ro mag kan kigge alle mulighederne igennem.

Du er også meget velkommen til at kontakte os og få en snak med en af vores byggerådgivere på telefon 75 52 69 11 – så kan du få svar på alle dine spørgsmål med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestil katalog

 
 
 
 
 

 Seest Huse A/S • Nordager 2 • DK-6000 Kolding • Hovedkontor 75 52 69 11 • Salgskontor 48 17 69 08 • E-mail: info@skarebyg.dk