Arkitekttegnede sommerhuse - Seesthuse.dk

 

                             Ring 48 17 69 08 
     
 
Præfabrikeret sommerhus
Medbyg eller selvbyg ved nyt sommerhus?
Sommerhus typehus tilpasset dit behov

Fordele ved et præfabrikeret sommerhus

Med over 40 års erfaring i byggebranchen ved vi, hvad der fungerer bedst. Derfor producerer vi vores sommerhuse som byggesæt i vores indendørs produktionslokaler i Danmark. Det gør vi, fordi vi dermed beskytter huset på den bedst mulige måde og gør opførslen af dit nye sommerhus så hurtig og effektiv som muligt.

Sommerhus som byggesæt

Traditionelt opføres sommerhuse i det fri med den risiko for påvirkning fra vejret dette indebærer på eksempelvis spær og indvendige vægge. Disse er naturligvis ikke skabt eller ment til at skulle modstå regnvand. Med et præfabrikeret sommerhus i moduler er de traditionelt sårbare elementer i huset godt beskyttet, fordi de opbygges indendørs. Dertil kommer en samlet periode på kun få timer fra modulerne ankommer til byggepladsen til huset står komplet, hvilket yderligere sikrer at alle materialer er i sikre hænder.

Et præfabrikeret sommerhus kan sagtens være unikt

Selvom vi leverer arkitektegnede typesommerhuse og et sommerhus fra os er præfabrikeret, betyder det ikke, at du behøver gå på kompromis med dine drømme og ønsker. Vi har 10 forskellige typesommerhuse, men alle modeller kan tilpasses så de indeholder netop de rum og den indretning, du har brug for. Måske drømmer du om en hems, spabad, brændeovn eller store terrasser på flere sider af huset? Vi sørger for, du får det, du drømmer om.

Er du interesseret i et præfabrikeret sommerhus?

Så læs mere i vores brochure og salgsmateriale, som du kan bestille helt uforpligtende her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 52 69 11.


Bestil katalog


 
 
 
 
 

 Seest Huse A/S • Nordager 2 • DK-6000 Kolding • Hovedkontor 75 52 69 11 • Salgskontor 48 17 69 08 • E-mail: info@skarebyg.dk